Πώληση φορτηγών από Cardiff και Dryships

Στην πώληση δύο φορτηγών της πλοίων, τύπου panamax προχώρησε o κ. Γιώργος Οικονόμου σύμφωνα με ναυλομεσιτικούς οίκους.

Πρόκειται για τα “Avoca” (Dwt 76.629/04 ) διαχειρίστρια εταιρεία του οποίου εμφανίζεται η Cardiff Marine και “Padre” (Dwt 73.601/04) της Dryships, τα οποία πουλήθηκαν προς 21,6 και 19,9 εκ. δολάρια αντίστοιχα.


Η υψηλή τιμή αποδίδεται στο ότι πουλήθηκαν μαζί με τα ναυλοσύμφωνα τους.

Το μεν “Avoca” στην Cosco προς 45.000 ημερησίως ως τον Δεκέμβριο του 2013, το δε “Padre” είναι ναυλωμένο ως τον Δεκέμβριο του 2012 στα 46.500 δολάρια.

Κύκλοι της αγοράς σχολίαζαν πως τα πλοία πουλήθηκαν σε καλή τιμή και την κατάλληλη στιγμή δεδομένου πως ο μέσος ημερήσιος ναύλος τους σήμερα σύμφωνα με το Baltic Exchange είναι μόλις 6.700 δολάρια.








ΠΗΓΗ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.