Και από καλοκαίρι τα λιμάνια

Μετά το καλοκαίρι κατά πάσαν πιθανότητα θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των στρατηγικής σημασίας λιμένων, καθώς ήδη από σήμερα ενεργοποιούνται με ρυθμούς επισπεύδοντες, οι διαδικασίες που αφορούν στον πρώτο κύκλο των επιχειρήσεων δημοσίου συμφέροντος οι οποίες πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν. 
Ήδη για το φυσικό αέριο υπάρχει εκπεφρασμένο ενδιαφέρον από ρωσικής πλευράς, ενώ είναι γνωστό ότι για το λιμάνι του Πειραιά χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί ζέον το κινεζικό ενδιαφέρον.

Στο σκηνικό, που όμως αφορά τα σιδηροδρομικά δρώμενα ενδιαφέρον υπάρχει και από τη γαλλογερμανική πλευρά η οποία προσβλέπει σε εξελίξεις τόσο για τη χρήση του σιδηροδρομικού δικτύου όσο και για τη χρήση εγκαταστάσεων που πιθανώς να εκχωρηθούν με βάση τους γενικότερους σχεδιασμούς

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η περίπτωση του Θριασίου για το οποίο ως γνωστόν επίσης υφίσταται κινεζικό, γαλλικό και γερμανικό ενδιαφέρον.










ΠΗΓΗ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.