Σούδα: Παρεμβάσεις για την εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων

Μίνι σύσκεψη με στόχο να εξεταστούν οι δυνατές παρεμβάσεις βελτιωτικού χαρακτήρα στο λιμάνι της Σούδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κρουαζιερόπλοια που θα αρχίσουν να καταπλέουν εκεί από τον Μάιο έγινε στο Δημαρχείο Σούδας.

 Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μμε και το ΑΠΕ στη σύσκεψη συμφωνήθηκε ότι  θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η δημιουργία ενός μικρού επιβατικού σταθμού 200 τμ, στον οποίο θα παρέχονται υποστηρικτικές υπηρεσίες στους επιβάτες των πλοίων κρουαζιέρας.

Εκτός αυτού αποφασίστηκε να διαμορφωθεί ο χερσαίος χώρος πλεύρισης των κρουαζιερόπλοιων αλλά και να απομακρυνθούν τα ναυάγια που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του λιμανιού. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στο λιμάνι με ορίζοντα το 2015 έχουν προγραμματιστεί έργα που αφορούν στην εξυπηρέτηση της κρουαζιέρας.








ΠΗΓΗ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.