ΗΑΤΤΑ: Αναγκαία η ανατροπή της αρνητικής εικόνας της Ελλάδας

Με ανακοίνωση του ο HATTA χαιρετίζει την συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες στο Eurogroup, επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρξει καμπάνια ανατροπής της αρνητικής εικόνας της χώρας προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες και να υπάρξουν επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:


"Ο ΗΑΤΤΑ χαιρετίζει τη θετική για τη χώρα μας συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες (Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου) στο Eurogroup.
Tώρα ήρθε η ώρα του τουρισμού. Ήρθε η στιγμή:

-να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος
-να ανατρέψουμε την αρνητική εικόνα για την Ελλάδα
-να γίνει συνείδηση σε όλους ότι ο τουρισμός μπορεί να προσφέρει πλούτο στη χώρα μας και να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας

Ο τουρισμός έχει μία μόνο ιδεολογία, ανεξάρτητα από κυβερνήσεις, ανεξάρτητα από πολιτικές αλλαγές, ανεξάρτητα από πρόσωπα και απαιτεί τη συστράτευση και τη συναίνεση όλου του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και κάθε πολίτη της χώρα μας, ξεχωριστά.

Σήμερα, οι συνθήκες επιβάλλουν μια πιο διευρυμένη και ουσιαστική συσπείρωση της κοινωνίας μας, για τη στήριξη της κύριας πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας μας, του ελληνικού τουρισμού. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια με θέληση και αίσθημα ευθύνης. Ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων, δεν περισσεύει κανένας.

Ο ΗΑΤΤΑ, διά του Προέδρου του κ. Γιώργου Τελώνη, απευθύνει κάλεσμα, για ακόμα μία φορά, στην πολιτική ηγεσία της χώρας, στις πολιτικές παρατάξεις, στους φορείς και τις επιχειρήσεις, αλλά και σε κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά, όλοι μαζί ενωμένοι, να συνάψουμε:

«Συμβόλαιο με την κοινωνία» για τον ελληνικό τουρισμό, θέτοντάς τον στην πρώτη θέση".










ΠΗΓΗ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.