Μεγαλώνει ο στόλος της Avin International του ομίλου Βαρδινογιάννη

Σε σημαντική επέκταση φαίνεται ότι προχωρεί και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς η Avin International. Ο ναυτιλιακός βραχίονας του ομίλουΒαρδινογιάννη παραλαμβάνει ένα ακόμα δεξαμενόπλοιο αυτές τις ημέρες ανεβάζοντας τον αριθμό των πλοίων που έχει αγοράσει τους τελευταίους μήνες στα τέσσερα.


Η ισχυροποίηση του στόλου της ναυτιλιακής που δραστηριοποιείται στην μεταφορά προϊόντων πετρελαίου αλλά και αργού έρχεται ως αποτέλεσμα της επενδυτικής στρατηγικής του Ομίλου που όπως προκύπτει εκτιμά ότι οι τρέχουσα συγκυρία που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλούς ναύλους και αξίες πλοίων ενδέχεται να αποδειχθεί αγοραστική ευκαιρία για την επιλογή ποιοτικού τονάζ.

Η Avin International πλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το TradeWinds 14 εκατομμύρια για το χωρητικότητας 47.100 dwt δεξαμενόπλοιο μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου Potrero κατασκευής 1999. Η κίνηση είναι η 4η αγορά από την αρχή του έτους .

Τον Μάρτιο η Avin αγόρασε το 150,000 dwt δεξαμενόπλοιο μεταφοράς αργού Kamari (κατασκευής 1991) έναντι 11 εκατομμυρίων. Τον Φεβρουάριο προσέθεσε στο στόλο της το δεξαμενόπλοιο μεταφοράς χημικών και προϊόντων Arcadia (κατασκευής 2006) ενώ το Δεκέμβριο αγόρασε το χωρητικότητας 6.400 dwt Sampatiki (κατασκευής 2008).

Ο στόλος της Avin απαρτίζεται από 23 πλοία που περιλαμβάνουν δύο suezmax και οκτώ δεξαμενόπλοια MR (μεσαίου βεληνεκούς) ενώ έχει ακόμα 13 μικρότερα πλοία.

Γ. Γ. Λ.
















ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.