Teo Shipping: Αγόρασε ένα ακόμη φορτηγό


Ένα ακόμη φορτηγό αγόρασε η  Teo Shipping του κ. Βασίλη Θεοχαράκη. Πρόκειται για το kamsarmax “Denita” το οποίο σύμφωνα με τους Clarksons παρελήφθη από την Jiangsu.

Με την προσθήκη αυτή ο εν ενεργεία στόλος της Teo Shipping αριθμεί τέσσερα φορτηγά και δύο container, ενώ ναυπηγούνται ακόμη έξι panamax στην Hundong εκ των οποίων, τα τέσσερα είναι προγραμματισμένα να της παραδοθούν μέσα στο έτος και τα υπόλοιπα εντός του 2012. Τα πλοία είχαν παραγγελθεί το 2007 κοντά στα 47 εκ. δολ το ένα.


ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.