Πρόταση ΟΝΝΕΔ για την παιδεία -UPD

Άρης Σπηλιωτόπουλος και Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν το παρόν, νωρίτερα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου παρουσία του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά, η νεολαία του κόμματος παρουσίασε ολοκληρωμένη πρόταση για την παιδεία. 

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε τα εξής: 

«Δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη εκεί όπου τα Πανεπιστήμια είναι ατμομηχανή ανάπτυξης", δήλωσε ο κ. Σαμαράς νωρίτερα σήμερα στον Πειραιά όπου η νεολαία της ΝΔ παρουσίασε την πρότασή της για την παιδεία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μεταξύ των άλλων εστίασε και στο θέμα του ασύλου ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ένας ευρύτατος διάλογος για τα θέματα της παιδείας μακριά από αγκυλώσεις και στεγανά για να σημειώσει μεταξύ άλλων πως οι προτάσεις της νεολαίας της ΝΔ είναι πέρα από τα στερεότυπα και τις αγκυλώσεις με τις οποίες έχει μπουχτίσει όπως είπε, η ελληνική παιδεία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε "θαρραλέα" την πρόταση για "κατάργηση του ασύλου της ανομίας στα πανεπιστήμια" αλλά και το γεγονός ότι οι νέοι κάνουν λόγο για αξιολόγηση και εξωστρέφεια των πανεπιστημίων.

Μεταξύ των προτάσεων που κατέθεσαν οι νέοι της ΝΔ είναι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η ριζική αλλαγή του άρθρου 16, έτσι ώστε να επιτρέπεται η δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων κάτω από αυστηρό όμως θεσμικό πλαίσιο και η σοβαρή αξιολόγηση του έργου και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα πανεπιστήμια.

Στην εκδήλωση παρόντες, επίσης, ήταν ο πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά και πολιτευτές που πρόσκεινται στο κόμμα.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.