Πιστοποίηση της HELMEPA με ISO 9001:2008

Από την 26η Ιανουαρίου 2011, η HELMEPA λειτουργεί ως “Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για την Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση” - “Maritime Training Center for Pollution Prevention, Safety at Sea and Environmental Awareness”, σύμφωνα με το Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2008. 
Η νέα πιστοποίηση όχι μόνο αντικατέστησε την παλαιότερη κατά ISO 9001:2000, αλλά διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της HELMEPA. 

Συγκεκριμένα, το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο περιλαμβάνει εκτός από το Ναυτιλιακό Τομέα, τον Τομέα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και τον Τομέα Διεθνών Συνεργασιών.

Σκοπός της παραπάνω διεύρυνσης είναι η λειτουργία και των περιβαλλοντικών προγραμμάτων “Παιδική HELMEPA” και “Ναυτίλοι” καθώς και όλων των υπόλοιπων δράσεων που πραγματοποιεί η ένωση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με τις διαδικασίες του Προτύπου Ποιότητας ISO 9001:2008.

Οι υπηρεσίες που η HELMEPA προσφέρει στα Μέλη της, εταιρείες, πλοία και ναυτικούς, έχουν πάντα γνώμονα την εθελοντική, εταιρική και ατομική, δέσμευση τους για καθαρές θάλασσες και ασφάλεια στα πλοία και την ανάγκη συνεχούς, συνεπούς και έγκυρης πληροφόρησης τους στα θέματα αυτά.

Όσον αφορά τους μαθητές, τους νέους και το ευρύτερο κοινό, καλλιεργείται η περιβαλλοντική συνείδηση και δίνεται η ευκαιρία έκφρασης αυτής της ευαισθητοποίησης στην πράξη. Τέλος, σύμφωνα με την Ιδρυτική Διακήρυξη, συνεχίζεται η μεταλαμπάδευση της φιλοσοφίας της HELMEPA σε άλλες ναυτιλιακές κοινότητες με τη δημιουργία νέων MEPAs που συνεργάζονται για την προώθηση κοινών στόχων.

Η Γραμματεία της HELMEPA επιθυμεί να ευχαριστήσει την ηγεσία και τα στελέχη του Γερμανικού Νηογνώμονα (Germanischer Lloyd) σε Αμβούργο και Πειραιά, για την επίδοση του Πιστοποιητικού κατόπιν επιθεώρησης και για την άριστη μακρόχρονη συνεργασία.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.