ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ CAPTAINS


Έρευνα για την καλύτερη διδασκαλία των Ναυτικών Αγγλικών πραγματοποιείται από ομάδα καθηγητών που προέρχονται από πέντε διαφορετικές χώρες.
Από την κ. Τζένη Καλλέργη, Καθηγήτρια Αγγλικών 1 ου εσπερινού ΕΠΑΛ Αιγάλεω και Υπεύθυνη Ευρωπαικών προγραμματων λάβαμε επιστολή με την οποία ζητά τη συμβολή των ναυτικών και των καθηγητών Ναυτικών Αγγλικών προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα σε θέμα που αφορά στα μαθήματα των Ναυτικών Αγγλικών. 
Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας ναυτικούς, και όσους ασκούν το επάγγελμα του καθηγητή της Αγγλικής γλώσσας στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ή στις Πανεπιστημιακές Σχολές - στα τμήματα Ναυτιλιακών Σπουδών, να συμμεριστούν την προσπάθεια και να ανταποκριθούν απαντώντας τα αντίστοιχα ερωτηματολόγια.
Η επιστολή της κ. Καλλέργη
Γεια σας
Είμαστε μια ομάδα απ'ο 5 χώρες και σχεδιάζουμε σειρά μαθημάτων Ναυτικών Αγγλικών μέσα απο ένα ευρωπαικό προγραμμα με την επωνυμια CAPTAINShttp://www.captains.pro/
Μας είναι άκρως απαραίτητες κάποιες απαντήσεις από Ναυτικούς και από καθηγητές Ναυτικών Αγγλικών. 
Θα σας ήμουν ευγνώμων αν αφιερώνατε λίγο από τον χρόνο σας για να το απαντήσετε on line ερωτηματολόγιό μας από το οποίο θα οδηγηθούμε σε σωστότερα συμπεράσματα αναλύοντας τις απαντήσεις σας και θα παράγουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Το ερωτηματολόγιο είναι στην Αγγλική και βρίσκετε εδώ: http://www.captains.pro/Survey.aspx
το πρώτο είναι για καθηγητές και το δεύτερο για τους ναυτικούς.
Παρακαλώ δημοσιευστε το ερωτηματολόγιο όπου θεωρείτε ότι θα δοθεί η δυνατότητα να το δούν περισσότεροι ναυτικοί.
Αν έχετε κάποια απορία είμαι στη διάθεσή σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 
Τζέννυ Καλλέργη
Καθηγήτρια Αγγλικών 1 ου εσπερινού ΕΠΑΛ Αιγάλεω
Υπεύθυνη Ευρωπαικών προγραμματων

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.