Άγονες: Να αφήσει η κυβέρνηση τα επικοινωνιακά τρικ

- Δήλωση για άγονες γραμμές

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τις άγονες γραμμές :

«Αύριο λήγει η παράταση των συμβάσεων για την κάλυψη των άγονων γραμμών, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει ο επαναληπτικός διαγωνισμός. Όσο για τα οκτώ (8) εκατομμύρια Ευρώ με τα οποία δήθεν ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης ενισχύει τον προϋπολογισμό των άγονων γραμμών, αποτελούν απλά το υπόλοιπο των χρημάτων τα οποία είχαν απομείνει κατά το περσινό έτος! 

Καλό είναι, επομένως, η Κυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ και να μας ενημερώσει για τις πραγματικές της προθέσεις. Να αναλάβει τις ευθύνες τις, έστω και τώρα, που το χρονικό περιθώριο δεν έχει απλά στενέψει, αλλά εξαντληθεί. Ενώ σχετικά με τον επανασχεδιασμό των δρομολογίων, που προαλείφεται, τρέφουμε σοβαρές αμφιβολίες εάν ουσιαστικά δεν αποτελεί την περικοπή αρκετών από αυτά.

Είναι, όμως, τέτοια η σπουδαιότητα των άγονων γραμμών τόσο για την τουριστική και οικονομική ζωή των νησιών μας, όσο και για την κοινωνική συνοχή και επιβίωση των νησιωτών, ώστε εκπτώσεις και ολιγωρίες δε χωρούν».






ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.